VERUS EKIPA

Energičnost, zagnanost, načela in čut za dobro opravljeno delo!

Smo energična in zagnana ekipa s širokim spektrom specializiranih marketinških znanj in izkušenj. Kot uigran team uspešno delujemo že od leta 2003. Smo marketinška agencija polnih storitev, ki je z učinkovitim delom usmerjena predvsem v doseganje rasti svojih naročnikov. Aktivnosti tržnega komuniciranja izvajamo za slovenske in tuje naročnike doma in na tujih trgih. Prizadevamo si za širitev marketinškega znanja, saj verjamemo, da je dobro tržno komuniciranje pogoj za uspeh vsakega podjetja. Verjamemo in zaupamo v pozitivno in uravnoteženo komunikacijo, ki gradi na vzajemnem odnosu kupec/ponudnik in prinaša koristi obema. 

Trg se spreminja, prav tako se spreminjajo tudi naše potrebe in želje. Tržno komuniciranje je uspešno le, če temu sledi, če je aktivno in živo. Nenehno iščemo nove poti, recepte, kako do src, misli vaših uporabnikov.  In to počnemo zelo dobro.

EDINSTVEN KROGOTOK

Od plasiranja izdelka na trg do takojšnjih povratnih informacij s trga!

Kot izkušena ekipa obvladamo vse marketinške kanale in aktivnosti, od plasiranja izdelka na trg do učinkovitega servisa strank. Naš edinstven krogotok nam omogoča, da marketing s pomočjo klicnega centra in servisa takoj dobi povratne informacije iz trga, kar pomeni, da lahko odre

PRIZNANJE ODLIČNOSTI

Pri oblikovanju marketinškega spleta in izvajanju aktivnosti postavljamo v ospredje predvsem doseganje učinkovitosti za naročnika, kar dokazuje bronasti Effie, svetovno uveljavljena in priznana nagrada, ki smo jo prejeli za učinkovitost v tržnem komuniciranju. V letih 2014 in 2015 smo si za uspešno delo prislužili tudi certifikat odličnosti.