Upravljanje družbenih omrežij za podjetja vseh velikosti

Iščete nove stranke? Želite razširiti besedo o svojih izdelkih in storitvah? Želite povečati prepoznavanje vaše  blagovne znamke in utrditi zaupanje?

Potem vaše podjetje zagotovo mora biti prisotno na družbenih omrežjih.

Strokovno vodenje profilov na družbenih omrežjih

Zavedamo se, da je prisotnost vašega podjetja na družbenih omrežjih pomembna za vaše podjetje, zato smo zasnovali pakete, ki bodo dali rezultate, vendar z nizkimi stroški. Naše strokovno vodenje profilov na družbenih omrežjih vključuje natančno načrtovanje in izvedbo strategij, ki so prilagojene vašemu podjetju. Naša ekipa strokovnjakov skrbi za redno objavljanje kakovostnih vsebin, ki spodbujajo angažiranost in interakcijo sledilcev. Uporabljamo analitična orodja za spremljanje uspešnosti in optimizacijo strategij, kar omogoča doseganje boljših rezultatov in povečanje prepoznavnosti vašega podjetja. Zaupajte nam vodenje vaših profilov in osredotočite se na rast vašega poslovanja, medtem ko mi skrbimo za vašo prisotnost na družbenih omrežjih.

Kaj pričakovati od naših paketov?

Naši paketi za upravljanje družbenih omrežij so zasnovani tako, da zadovoljijo različne potrebe in cilje vašega podjetja. Pričakujete lahko:

• Celovito strategijo: načrtovanje in izvedbo objav in oglaševalskih kampanj, prilagojenih vašemu občinstvu.
• Kakovostne vsebine: redno ustvarjanje in objavljanje privlačnih vsebin, ki spodbujajo angažiranost.
• Analiza uspešnosti:  poročila in analize, ki vam pomagajo razumeti dosežene rezultate.
• Podpora strokovnjakov: neprekinjeno podporo in svetovanje naše ekipe strokovnjakov.


Paketi so primerni za mala in srednja podjetja, ki želijo ustvariti ali izboljšati svojo prisotnost na družbenih omrežjih, vendar nimajo časa za to ali ne želijo zapraviti bogastva, da bi dosegli dobre rezultate:

PAKET FACEBOOK START

Vzpostavitev profila

Mesečni načrt objav

4 objave na mesec

Mesečno poročanje

CENA: 280 € / mesec

PAKET FACEBOOK SMART

Vzpostavitev profila

Mesečni načrt objav

8 objav na mesec

1 nagradna igra na mesec

Mesečno poročanje

CENA: 590 € / mesec

PAKET FACEBOOK PREMIUM

Vzpostavitev profila

Letna strategija nastopa na družabnih omrežjih

Mesečni načrt objav

12 objav na mesec

1 nagradna igra na mesec

Aktivno odgovarjanje na komentarje in sporočila

Mesečno poročanje

CENA: 810 € / mesec

Naši paketi so idealni za podjetja, ki imajo omejen proračun, vendar želijo izkoristiti družbene medije za promocijo svoje blagovne znamke, izdelkov in storitev po dostopnih cenah. Pakete lahko prilagodimo vašim potrebam in zahtevam. Pri objavah se uporabljajo generične fotografije iz foto knjižnic ali vaše lastne fotografije. Ob doplačilu za oblikovanje se lahko uporabijo tudi posebej za vas oblikovani vizuali.


Všeč nam je, da so stvari preproste, v svoje storitve in rezultate smo popolnoma prepričani.  V primeru, da z našim delom niste zadovoljni, lahko kadar koli (konec meseca) prekličete sodelovanje brez kakršnih koli obveznosti.