TRENINGI IN PREDAVANJA

Znanje je pogoj za uspeh.

Izvajamo izobraževanja, usposabljanja ter delavnice na področju strateškega marketinga, celovitega tržnega komuniciranja, telefonskega trženja, osebne prodaje in servisa strank. Da smo razvili zanesljivo marketinško prakso dokazujejo številna povabila na marketinške, podjetniške in druge dogodke, kot tudi izvedena usposabljanja za preko 50 slovenskih in tujih podjetij.

Agencija Verus je del mentorske mreže Univerzitetno-podjetniškega inkubatorja -Tovarne podjemov, v okviru katere svetujemo podjetnikom, od razvijanja poslovne ideje, oblikovanja izdelka, pa vse do uspešnega tržnega delovanja podjetja.Sodelujemo tudi v projektu GO Global in drugih mentorskih programih.

Verusova šola marketinške prakse je namenjena širitvi marketinškega znanja in izmenjavi izkušenj najboljših prijemov iz prakse. Udeležencem želimo pomagati do lastnega recepta uspešnega tržnega komuniciranja. Naša prednost je individualen pristop in delo v majhnih skupinah

Cena posameznega seminarja znaša zgolj 69 € + DDV . Vsak udeležence prejme Verusov certifikat za opravljeno praktično usposabljanje in 1 BREZPLAČNO INDIVIDUALNO SVETOVALNO URO, ki se izvede na sedežu podjetja Verus.


PRIJAVA:
Izpolnjeno prijavnico pošljite na e-mail irena.novak@verus.si ali faks 02 450 21 78.

Delavnica: USPEŠNO TRŽENJE PO TELEFONU

Ste nezadovoljni s tržnim uspehom vaših zaposlenih ali celo lastnim? Vprašajte se ali znate stranko prepričati po telefonu v 3-5ih minutah, predstaviti vašo ponudbo tako, da ne more reči NE? Nakupne navade so se v zadnjih letih zelo spremenile, zato se mora tudi vaš pristop. Naj bo prodajni klic fleksibilen, usmerjen v stranko, interaktiven prijeten dialog in ne monolog.

Vsebina delavnice:

  • Pravila uspešne telefonske komunikacije
  • Psiholog, komunikator in šele potem tržnik
  • Struktura fleksibilnega razgovora – obvezne sestavine uspešnega klica
  • Kako ne govoriti o sebi, ampak o stranki
  • Zakaj bi nekdo kupil od vas – izgradite prodajne argumente, ki prepričajo
  • Na vsak NE obstaja proti argument
  • Praktičen preizkus

TERMIN:
torek, 20.2.2018, od 9.00 do 13.00 ure

LOKACIJA:
Štajerska gospodarska zbornica,  Ulica talcev 24, 2000 Maribor, sejna soba v 1. nadstropju

CENA: 69 € + DDV

PRIJAVA

Predavanja izvaja: Tanja Verhovnik, direktorica Verus d.o.o., agencije za podjetniško in marketinško svetovanje in prejemnica nagrade Effie za učinkovitost v komuniciranju

Redno izvaja predstavitve primerov dobre prakse in delavnice na dogodkihter interna usposabljanja za številna slovenska podjetja na temo strateškegamarketinga, načrta trženja, pospeševanja prodaje, telefonskega trženja, servisastrank in osebnega odnosa s strankami.

Predstavitve in izobraževanja: Marketinški fokusi, Dan direktnega marketinga, Šola podjetništva, Naj podjetniška ideja, Podjetno v svetpodjetništva, Slovenski forum inovacij, Start up, Hevreka, GV izobraževanja, Panta Rei, Podporno okolje za mala in srednja podjetja, kmetijski posveti nasejmu in izobraževanja AGRA, AZRA Varaždin, sejem Gast Expo..

Usposabljanja in delavnice za Agencijo Sonček, skupino Flamin, Tovarno podjemov – IRP, RRA Koroška, Pomurski tehnološki park, RIC Novo mesto, skupino Proficio, Veritas, Helvetio Apotheke, Čebelarsko zvezo Slovenije, čebelarska društva, KGZS Maribor, KGZS Kmetijski zavod Ljubljana, KGZS Celje - Laško, KGZS Nova Gorica – Kupujmo Goriško, KZ Krka, KZ Agraria, Krajinski park Goričko, Skupino vrtovi panonski in številne druge.

Kot mentorica je sodelovala v projektu Go Global in sodeluje s Tovarno podjemov Maribor.

“Sodelovanje s podjetjem Verus d.o.o. je bilo zelo profesionalno ter produktivno. Glede telefonskega komuniciranja in prodaje smo prejeli konkretne nasvete, ki jih s pridom vsakodnevno uporabljamo, kar nam je prihranilo denar in čas. Veseli smo, da smo našli profesionalnega partnerja s katerim bomo tudi v bodoče sodelovali.”

Aleš Kramberger
MACTE ANIMO d.o.o.